Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best. 

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Velkommen til miljøstasjonen

Her leverer du avfallet ditt til gjenvinning og behandling. Miljøstasjonen er bemannet av ÅRIM sine hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Næringskunder

Næringskunder med flere avfallstyper får tilbud om å veie hver avfallstype for seg eller sortere alt i én omgang oppe på miljøstasjonen, eller evt. i sorteringshallen.

Næringskunder med konto hos oss får faktura hver måned, andre kunder er velkommen til å betale for egensortering etter gjeldende priser på vei ut.

Er du næringskunde og har mistet kortet eller ønsker kort?

Er du næringskunde og ønsker konto hos Bingsa Gjenvinning AS?

Miljstasjonen - Arbeider1
Miljstasjonen - Arbeider2

Privatkunder

Privatkunder kan bruke kvoten på miljøstasjonskortet sitt her. Alle som betaler renovasjonsavgift skal også ha et miljøstasjonskort. Dette produseres og distribueres av ÅRIM. Har du mistet kortet ditt, vennligst ta kontakt med ÅRIM på telefon: 70 31 41 00.

Er kvoten brukt opp, har du glemt kortet eller er du ikke ÅRIM-kunde? Da er du fortsatt hjertelig velkommen hit. Vi registrerer vekten av avfallet ditt på vei inn, og du betaler etter gjeldende priser på egensortering på vei ut.

Gå til ÅRIM